Informació útil:

 

 

Aeroport


Palma gaudeix d’excel·lents comunicacions aèries amb la Península i les principals ciutats europees i de la resta del món. Son Sant Joan, l’aeroport internacional, és a 8 quilòmetres a l’est de Palma i és el principal accés a l’illa.

Arribades i sortides de l’aeroport:
Autobús: EMT línia 1 bus, Port-Aeroport (parada davant l’edifici d’Arribades).
Taxi: trobareu els taxis a les Arribades.

Línies i horaris autobusos EMT
Mapa rutes EMT

més informació
 

Autobusos


L’EMT (Empresa Municipal de Transports) ofereix un ampli sistema de transport per fer més fàcil la comunicació entre els diferents municipis.
Només existeix el bitllet únic. L’EMT ofereix un tiquet amb 10 viatges que es pot comprar als estancs i a les mateixes oficines. Poden utilitzar aquesta targeta diverses persones al mateix temps i és vàlida per a les línies urbanes.


més informació  
 
 Port Una altra forma d’arribar a Mallorca és en vaixell, encara que aquesta és menys utilitzada. Hi ha línies regulars de Trasmediterránea, Baleària i Iscomar entre Barcelona, València, Dènia i les Balears. Aquí podeu trobar més informació sobre el transport marítim.

més informació  
 
 Metro La línia comença a l’estació principal, ubicada a la plaça d’Espanya, i cobreix una distància de 7,2 km fins a arribar al campus de la Universitat de les Illes Balears. El metro tarda 13 minuts a cobrir aquesta distància. És la forma més fàcil per arribar al campus.

més informació  
 
 Campus El campus és a 7,5 quilòmetres de distància de Palma, a la carretera de Valldemossa. Per desplaçar-s’hi des del centre, existeixen les opcions següents:

OPCIÓ 1: Podeu agafar el metro a la Plaça de Espanya (Freqüència: 15 minuts; trajecte al campus universitari: 13 minuts). De l'estació de metro podeu agafar l'autobús circular (gratuït) que rodeja el campus amb una freqüència de 15 minuts.

OPCIÓ 2:  Podeu agafar el bus 19 (Freqüència: 15 minuts, trajecte al campus universitari: 30 minuts des de Plaça de Espanya).

OPCIÓ 3: Podeu agafar el bus 20 (Freqüència: 22 minuts, trajecte al campus universitari: 35 minuts des de l’Avinguda de Jaume III).
 fácil para ir al Campus.

Aquí pot trobar la ubicació dels diferents edificis (campus.pdf)

Google Maps li oferix una esplèndida vista aèria del campus:  més informació  
 
 El temps

Mallorca gaudeix d'un clima mediterrani, caracteritzat per temperatures moderades al llarg de tot l'any. La temperatura mitjana anual oscil·la entre els 16º C i els 17º C. Les precipitacions mitjanes anuals són moderades o escasses, més freqüents durant la tardor, generalment a l'octubre. A l'estiu les pluges són pràcticament inexistents. Els vents varien segons el relleu i la situació, però predominen els de component nord en l'època freda i de component est i les brises locals a l'estiu.

més informació

 
 Oficines d'informació Turística Aquí pot trobar informació de les oficines d'informació turística.

més informació  
 
 Visitar Palma

Palma és una ciutat cultural. La ciutat està marcada per les cultures que han viscut a l’illa al llarg de la seva història. Palma us convida a descobrir els seus edificis i monuments, que retraten l’evolució de les tendències estètiques al llarg dels segles, visibles en més de 700 carrers del centre històric. Aquí és on es troba l’empremta de totes les civilitzacions que han contribuït a la seva construcció.

més informació

Mapa de la ciutat a Google maps

 
 Webs d'interés www.infomallorca.net
www.illesbalears.es

 

Organitza, patrocina, col·labora