Call for papers

Data de presentació de treballs: del 1-03-2013 fins a 31-03-2024

Recordi que l'enviament del resum pot fer-ho amb els següents formats: PDF, WORD, RTF, ZIP o RAR .
Els resums rebuts després de la data límit no seran acceptades.
Amb la finalitat d'obtenir una aparença uniforme dels resums demanem als autors que segueixin estrictament el següent format: • Tots els resums han de ser presentats en l'idioma oficial del congrés, l'anglès. • El resum no ha d'excedir de una pàgina, de tamany A4 (210 x 297 mm). • El text ha d'estar justificat a l'esquerra i els marges externs han d'estar fixats en 25 mm, la part superior i inferior han d'estar també a 25 mm. Per favor, no inclogui cap guió, al principi dels paràgrafs. • El títol del resum ha d'estar en majúscules, Estafis New Roman de 14 punts, en negreta i centrat. El títol no ha de ser superior a tres línies.
No oblidi que els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris
Dades del treball
Emplenau el camp "Autors" amb el nom de les persones creadores del treball.
Document
Recordau que l'enviament d'originals l'heu de fer en format PDF, WORD, RTF, ZIP o RAR.
Dades de contacte
Resum informació legal


En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPD), "FUEIB" li informa que, mitjançant la cumplimentació del formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer d'usuaris del lloc web de "FUEIB", amb l'únic fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de "FUEIB". "FUEIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en aquest fitxer.

Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta "FUEIB", amb domicili en Edifici Bartomeu Rosselló Pòrcel (Campus Universitari) Ctra. Valldemossa, km 7.5 07122 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades.

Organitza, patrocina, col·labora